tisdag 5 maj 2009

Nyhetstorka?


Läser man hela artikeln så verkar bråket faktiskt lite uppförstorat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nyhetstorka?
Knappast någon nyhetstorka i Sverige,det finns bara dåliga och fantasilösa jornalister.
Det dom anser vara nyheter är en massa tragedier som dom sitter och frossar i, som för övrigt är ganska tråkigt, jag menar hur många många mord,överfall,våldtäckter kan man skriva om, det är ju tråkigt men knappast några nyheter.
Samma sak med alla katastrofer utomlands, för det börjar det bli ganska tjatigt och väldigt ointressant och inte heller några nyheter,händer hela tiden och kommer alltid att göra och jag kanske hade brytt mig om det inte vore för alla andra 101 katastrofer som hände i förra veckan.
Men det som saknas det är alla rapporteringar från vårt land, det som verkligen berör oss, men det kanske blir för mycket jobb för dom,det går ju inte bara att sitta på redaktionen och kopiera nyheter då.
Jag vill veta mera om vad våra makthavare har sysslar med egentligen för du ska inte inbilla mig att sverige är enda landet i europa som inte har korrumtion, självklart finns det lika mycket här som överallt annars.
vilka nya lagar har införts och vad händer i samhället och vad tycker vanligt folk osv.
Nyhetstorka knappast, bara dåliga jornalister, kan också upplysa dom om att deras viktigaste och första uppgift är att kontrollera politiker och makthavare men det tycks dom fullständigt glömt bort eller så är dom köpta av kapitalet allihopa.
Eller bara fega och då är det dags att skaffa ett nytt jobb och låta dom som kan ställa rätt frågor få jobbet istället.
Roffe