lördag 9 oktober 2010

En olycka kommer sällan ensam


Bara häromdagen blev världen en superstjärna fattigare.
Nu är det alltså dags igen.
Den kanske ännu mer superkända Brownie har lämnat oss.
Ska det fortsätta i den här takten blir nog kvällstidningarna
tvungna att massanställa om dom ska hinna täcka alla supernyheter.

8 kommentarer:

Anna sa...

Tyst..

GalaXyBloggen sa...

Jag håller med Anna. Där är du ute och cyklar. Bra blogg för övrigt men det där var lågt.

Anonym sa...

Håller med, att veterinären av misstag skulle ha avlivat katten är ungefär lika sannolikt att ägaren ljuger om incidenten.

Det finns inget konkret i artikeln och i slutändan dog en katt i onödan. Vart ligger nyhetsvärdet i det?

VAR RÄDD NÄR NI TAR ERA DJUR TILL VETERINÄREN!!

Anonym sa...

Näääääää gud va hemskt!! Sånt får inte hända!!

Hamster Huey sa...

Expressen måste lära sig prioritera nyheter. Om det är någon nyhet som är värd en svart "EXTRA"-banner så är det väl ändå den om katten Brownie som avlivades, nay, MÖRDADES av veterinären.

goosetune sa...

Det finns en Andy i nästan alla.

Anonym sa...

hmm angående detta artikel så kan jag säga att Brownies matte och husse verkade då inte ledsna på sina facebook sidor utan jag citerar: Idag kommer vi me i Piteå tidningen var tvungen att ta en fejkad bild där jag skulle se ledsen ut hahaha :) ! så skrev Elina Hansson på sin logg igår!

Inte en endaste bild eller text hade Brownies matte om lilla missen …vilket är lustigt om man förlorat sitt älskade djur.Däremot har de skrivit mkt om att man ska kolla i alla tidningar för de är med i hela sverige :)
Sen är det ju så att Stefan Vet. alltid frågar namn..djurens namn..ärende när man kommer dit! Inte så att han kommer med en stor spruta och sticker ett djur utan att ha kollat uppgifterna!! Detta vet jag iom att jag själv går hos Stefan med mina djur och är mkt i kontakt med honom iom att jag hjälper Kattakuten.

Wonder Warthog sa...

Jag har fem katter, men tycker ändå som Nyhetstorken att det finns prioriteringar att göra i rapportering. När sångaren i ett bortglömt band blir superstjärna - och ja jag har sett Gotthard, dom var fan kass - så skriver man rubriker som Björklund läser forskning. Aftonbladet har lyckats med en kärnfull och beskrivande rubrik en gång vad jag sett, det var för 20-talet år sedan när man sammanfattade en forskningsrakets explosion vid starten med rubriken "XX Miljoner åt helvete" Så ska en rubrik sättas pryon!